duminică, 13 noiembrie 2016

Femeile iubesc pantofii. Cum se explica aceasta pasiune… costisitoare

Ai zeci de perechi de pantofi, dar refuzi sa fii numita dependenta de ei. Pentru ca pantofii fac parte din viata ta.  Ai o relatie cu ei. Si nu esti singura, sa stii! Femeile iubesc pantofii. Iata cateva semne evidente.
Uneori, o colectie impresionanta de pantofi conteaza pentru o femeie mai mult decat un membru al familiei. Nu e o drama, e adevarul. Femeile iubesc pantofii, spune si idiva.com. Iar semnele sunt evidente:

Ii consideri remediu antistres

E o perioada a lunii cand te simti si reactionezi putin altfel decat in rest, iar o sesiune de shopping te ajuta sa te mobilizezi si sa redevii tu cea plina de vigoare? De fapt, sindromul premenstrual este pentru tine o ocazie numai buna sa-ti achizitionezi si alte perechi de pantofi superbi.

                                                    

Ii porti peste tot

I-ai cumparat recent si iti plac la nebunie. Asa ca ii porti prin casa toata ziua. Sa se obisnuiasca piciorul, nu? Asa isi zic toate femeile care iubesc pantofii.

femeile iubesc pantofii, nu conteaza modelul

Ca sunt cu talpa ortopedica sau cu toc stiletto ori balerini, o femeie va aprecia la adevarata valoare atat pe unii, cat si pe ceilalti.

Toti se pot reconditiona

S-a rupt tocul sau s-a dezlipit talpa, nu exista niciun motiv ca pantofii sa ajunga la gunoi. Se pot reconditiona.

Pot spune multe despre o persoana

Daca le intrebi pe femei, pantofii sunt ca o oglinda. Doar ca ei nu spun doar ce vad la exterior, ci si la interior. O pereche de pantofi spune multe despre persoana care ii poarta.

Este placerea ta vinovata

Iti spui adesea ca nu fumezi, nu pierzi noptile si nu ai escapade culinare care sa te faca vinovata. Si, atunci, macar pantofi sa cumperi. Chiar daca dressingul da pe afara de atata incaltaminte.

Tu astepti sezonul reducerilor

Pentru tine este mai important sezonul cu taieri de preturi, decat sezonul estival, Pastele sau sfarsitul de an si Craciunul. Si e de inteles, femeile iubesc pantofii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu